ISSO/SBR-publicatie 811

Hotspotvrij ontwerpen, bouwen en installeren

Concepten ter voorkoming van ongewenste opwarming van leidingwater in nieuwbouwwoningen

Deze ISSO/SBR-publicatie beoogt ontwerpers, bouwers, installateurs en gebouwbeheerders op een overzichtelijke manier een handreiking te bieden voor het realiseren van hotspotvrije leidingwaterinstallaties.
ISSO, SBR, Publicatie 811, Hotspotvrij, Opwarming leidingwater, Nieuwbouwwoningen, NEN 1006, Leidingwaterinstallaties, Drinkwater, Warmtapwater, Waterleidingen, Verwarmingsleidingen, Verwarmingssystemen, Temperatuur, Vloeropbouw
Publicatiedatum: 2008-12-01
Werkveld: Installatie
Formaat: text/html
Taal: nl

Samenvatting

Deze ISSO/SBR-publicatie beoogt ontwerpers, bouwers, installateurs en gebouwbeheerders op een overzichtelijke manier een handreiking te bieden voor het realiseren van hotspotvrije leidingwaterinstallaties. De publicatie moet dienen als een praktisch hulpmiddel voor alle partijen die betrokken zijn bij de bouw van nieuwe woningen. Het biedt modeloplossingen voor veel voorkomende situaties waarbij hotspots kunnen ontstaan.

BRIS: zekerheid in bouwregelgeving

BRIS levert software voor bouwprofessionals. Een uitgebreide bibliotheek met bouwtechnische regelgeving helpt u bij het controleren van uw ontwerp, het toetsen van een bouwplan of het checken van een beslissing op uitvoerend niveau. Al deze informatie is toegankelijk gemaakt met behulp van illustraties, voorbeelden, uitleg en slimme links. Hierdoor bent u in staat snel een afweging te maken of fouten tijdig te signaleren. BRISwarenhuis bestaat uit verschillende samengestelde modules

Alle informatie op uw vakgebied
Basis van BRISwarenhuis is de volledige bouwtechnische wet- en regelgeving, NEN-normen , jurisprudentie, CUR-aanbevelingen, SBR-referentiedetails, ondersteunende publicaties van overheden, SBR en NIFV. Maar ook koppelingen met ISSO-digitaal, SBR-info, een forum waar u met collega’s en andere bouwprofessionals kennis kunt uitwisselen, maken deel uit van BRISwarenhuis. Tienduizenden pagina’s relevante informatie op uw vakgebied, onderling gelinkt en altijd actueel.

Kennis op maat
BRISwarenhuis bestaat uit veel losse modules en startpakketten. Dat heeft als voordeel dat u zelf kunt kiezen uit de modules die voor u interessant zijn. Wenst u liever hulp bij het kiezen van de juiste modules? Neem dan contact met ons op.

Gratis uitproberen
Met een gratis proeflicentie kunt u enkele weken zelf ervaren hoe onze software werkt en hoe gebruiksvriendelijk ze is.